ПРОЕКТИ

Музично-літературний андерграундовий фестиваль День незалежності з Махном 2007

Фестиваль проводився вже двічі - у 2006 та 2007 рр, 23-24 серпня у м. Гуляйполі (Запорізька обл.) на історичній Батьківщині відомого українця Нестора Махна. Ідея фестивалю народилась у 2006 році у Олеся Донія, який і є незмінним головою Оргкомітету фестивалю.

Цей фестиваль – реальна можливість святкування Дня незалежності України без офіціозу, весело та змістовно. Андеграундовість же фестивалю досягається поєднуванням здавалось би непоєднуваних речей. У програмі фестивалю літератний перформанс «Махновські читання», вечірні концерти відомих українських гуртів, нічний бардівський фестваль «Бардівська ватра», забавки «Поетичний боді-арт», «Томатний лідер нації», «Перегони на тачанках», тощо. Також у фестивалі приймали участь театральні колективи, військовий оркестр, майстри козацьких двобоїв.

За два роки фестиваль сформував всеукраїнське комьюніті людей, які приймають участь у фестивалі. Строката молодіжна компанія глядачів, бажаючих відсвяткувати голвоне свято країни не так, як усі, додає фестивалю особливої неповторності. За два роки фесталь відвідало більш ніж 10 тис глядачів. Для зручності фестивальників функціонує наметове містечко з інфорструктурою, а вхід на фестиваль є безкоштовним.

КОМЕНТАРІ

666))26.07.2009 21:04
махно 2007 форева)))))))))))

Ім’я

Коментар

Введіть код,
зображений на малюнку

ІНФОРМАЦІЯ

Про фестиваль

Програма

Як дістатись

Відео

ПРОЕКТ В ІНШІ РОКИ

2009

2008

2007

2006

Всі права застережені.

© 2008 Мистецьке об'єднання «ОsтаNNя Барикада»