ПРОЕКТИ

Фестиваль повстанської та патріотичної пісні


" Г А Й Д А М А К А . U А " 


(24-26 вересня 2010р. м. Ірпінь, парк Перемоги)



Українська історія сповнена подіями які час від часу кардинально змінювали вектор розвитку і становлення  Української Держави.  Герої визвольних змагань не раз показували прагнення до здобуття свободи і Вільної України борючись за неї не на життя а на смерть. Роки гайдамацького супротиву слугують яскравим цьому прикладом. Боротьба, яка змусила брати до рук зброю не полководців і військові загони, а простих селян, що не завжди  вміли користуватися військовими техніками та зброєю, а розуміючи свою значущість своєї присутності, йшли у бій використовуючи підручні сільськогосподарські інструменти.

  В час коли Україна вже стоїть на порозі 20ти ліття незалежності ми щодалі тим конкретніше зустрічаємося з проблемою інформаційної війни, глобалізації суспільства, та забуття молоддю про своє коріння, культурні надбання,  пасивність до нових звершень і відкриттів на благо своєї вітчизни. Острах суцільного занепаду наших духовних цінностей серед нового покоління українців штовхає нас на проведення фестивалю, що покликаний відновити почуття патріотизму, відчуття власної причетності та відповідальності до українського народу, усвідомлення проблем сьогодення, ознайомлення з сучасним українським мистецтвом в музиці, літературі, живописі, кінематографі, знайомство з видатними діячами громадських рухів, політиками, діячами культури і багато іншого.

На думку організаторів саме формат вшануваня української повстанської та бойової пісні має стати закликом до дії молодих українців.

  Цілі: пошук активних та зацікавлених людей для спільної подальшої діяльності  Формування середовища людей, що об’єднані прагненням нових суспільних змін, бажанням працювати во благо України, спроможними творити якісний мистецький продукт, тих хто має свіжі думки, ідеї і стратегії розвитку нашої держави.

Виховання в молоді почуття патріотичного духу, спльне випрацювання нових шляхів, популяризація сучасного українського мистецтва серед людей, які не можуть знайти інформації в тб, радіо та інших засобах масової інформації.

  Під час проведення дводенного фестивалю «Гайдамака» планується провести ряд концертів, презентацій, дискусій з відомими українськими музикантами, письменниками, політиками та громадськими діячами, майстер-класи з українських традиційних бойових мистецтв.

  Матеріальна база фестивалю передбачає  використання сценічної конструкції із звуковою та світловою технікою, широкоформатний екран, піротехніка. Планується створити необхідну інфраструктуру для комфортного перебування учасників фестивалю: наметове містечко, польова кухня, локації для майстер-класів та показових виступів. Реклама фестивалю буде здійснюватись на загальнонаціональних та місцевих телеканалах, а також у інтернет-ЗМІ та пресі. Планується друк оголошень та флаєрів, сувенірної продукції, футболок, патріотичної символіки.


КОМЕНТАРІ

12324.09.2010 13:47
где посмотреть по ТВ? и когда
Андрій22.09.2010 23:02
Може Тимошенко, шось переплутала, Їй там не місце я вважаю.

Ім’я

Коментар

Введіть код,
зображений на малюнку

ІНФОРМАЦІЯ

Концепція

Орієнтовна програма

Як добиратись?!

АФІША

Фотозвіт

ПРОЕКТ В ІНШІ РОКИ

2010 (24-26 вересня 2010 р. м. Ірпінь, Київська обл. )

Всі права застережені.

© 2008 Мистецьке об'єднання «ОsтаNNя Барикада»