ПРЕСА ПРО НАС

Фестиваль «День Незалежності з Махном» (м. Гуляйполе, 2007р.).

17.02.2009 14:06

Вікторія Наріжна

Ну, що тут сказати… Анархія — вона анархія і є.

В цілому, звісно, час провела непогано. Друзі, пиво, шашлики; зустрічаєш тих, кого давно не бачив; дика спека, свіже повітря, ночівля в наметі (ганьба моїм сивим скроням — перша в житті!); по вечорах багато музики — непоганої, хорошої і просто божественної :)

На цьому, в принципі, перелік основних кайфів вичерпано. До ґанджів варто зарахувати: супермегабіотуалети у вигляді нашвидкуруч вибраного рівчака та примоцованих згори дерев’яних коробочок; НЕЙМОВІРНУ КІЛЬКІСТЬ бухого народу, якому глибоко байдуже, що відбувається довкола (особлива категорія — гуляйпільці віком після сорока, що приходили на стадіон, де проходив фест, аби набратися там горілкою зрання та весь день дурними голосами горлати пісень, сидячи в затіночку парасолів за столиками); чималий відсоток нецікавих дилетантів як серед музичних гуртів, так і серед літераторів (серед останніх — особливо).

Серед родзинок фесту можна назвати: хронічно п’яного та нестерпно захриплого Покальчука (мені його і тверезим не надто доводилося раніше споглядати зблизька, тепер насолодилася, хо-хо); Подерв’янського, якого живцем доти не бачила й не чула; тачанки (виглядали справді колоритно і захопливо).

Власне, загальний баланс виявився позитивним. Нестямні танці до напівсмерті щовечора начисто стирали з пам’яті всі дрібні неприємності, пережиті за день. Хочеться вірити, що наступного року вже й стирати буде нічого, і всіх нас, гостей Гуляйполя, нестримно розірве від надміру перетравленого позитиву. На маленькі портретики Махна впереміж із чорними прапорцями :)

http://artvertep.dp.ua/news/929.html

КОМЕНТАРІ

Ім’я

Коментар

Введіть код,
зображений на малюнку

НАШІ ДРУЗІ





Буквоїд

Всі права застережені.

© 2008 Мистецьке об'єднання «ОsтаNNя Барикада»