НОВИНИ

Катерина Самсон-претендентка на участь в конкурсі «Поетичний боді-арт»

11.08.2009 10:00

Триває кастінг претенденток на участь в конкурсі "Поетичний боді-арт", що відбудеться під час проведення четвертого літературно-музичного андеграундового фестивалю "День Незалежності з Махном" 23-24 серпня цього року в м.Гуляйполі.

Черговою сміливицею стала Катерина Самсон. Що характерно, що не претендентка-то творча натура! Катерина Самсон брала участь в останній вилазці в славнозвісному барикадівському бусіку на один фестиваль(назви якого втім тепер в пристойному товаристві не прийнято вголос озучивати) в якості поетки-слемерки.Тож , цілком можливо, що окрім того,щоб надихати поетів своєю оголеною натурою, дівчата може і порадують місцеву публіку власною творчістю. Тож принцип "пробити собі дорогу в літературу грудью"  може виявитися напрочуд дієвим :).
Текст писав Сашко Недоній.
Бажаючим долучатися до конкурсу жіночої краси варто відправляти свої фото на адресу: ostannya@gmail.com
P.S. Участь у конкурсі можуть брати лише повнолітні. За умовами конкурсу пересилаються не лише фото в стилі ню, а й ксерокопії паспорту.
P.P.S. Поважна Комісія Вищої Ради Сеньйорів Мистецького Об’єднання "Остання Барикада" вже готується до своєї важкої праці над винесенням вердикту.
P.P.P.S. Конкурс санкціоновано Громадською Комісію з питань захисту суспільної моралі.

КОМЕНТАРІ

mangust21.08.2009 01:18
уххх... сіські, філейні частини, кохаю, слідкую, ідейно, "мистецтво"... а що каже чоловік, в тебе ж, здається, є чоловік?
самсон к.14.08.2009 00:10
Толпа скандировала:
СИСЬКИ! СИСЬКИ! СИСЬКИ!

...и только седой герой не спал, улыбался и что-то тихо насвистывал. он смотрел в пол. разглядывал узоры деревянных досок. он видел и не такое. он видел мир.
Faver13.08.2009 20:47
а мені позувати не погодилась. Жалкую. Якщо шо, то я завжди радий тебе малювати. Зойобують старі тьотки. Якби мені таку натуру.
Darel13.08.2009 18:43
Ну ты зажгла Катюха ))
я люблю тебя! дура!13.08.2009 16:41
нахуя ты так со мной? что мне еще сделать, чтобы ты ответила ДА??? я расстроен! я потратил много сил! я перекрывал дороги! Я выполнял любые твои прихоти! Ты мегокрасивая! Ты мне нужна! Буду жалеть о том что написал это тут, но надеюсь, ты ответишь на мои звонки! Я даже не знаю какая ты!!! восклицательные знаки! Сплошные восклицательные знаки! повезло тому мужчине которому ты досталась! я говорил с тобой всего пару раз! подумай, прошу, подумай ещё. я знаю, что ты любишь другого, я знаю, что ты не сможешь с ним расстаться, просто ответь на звонок, умоляю!!! сколько тебе нужно цветов??? хочешь, я куплю тебе звезду??? хочешь оплачу вылет в космос??? ты много пишешь и говоришь о звездах. не вычеркивай меня! НЕ ВЫЧЕРКИВАЙ!!! Люблю тебя! Думаю у тебя много поклонников. Я видел как ты танцуешь, я видел то волшебство, которым ты можешь одаривать людей! Я не поэт, но те образы, которые ты описываешь - это и есть ты. Ты выдумываешь, но никогда не врешь. Знаю, что ты трусиха. Зачем тебе это? В очередной раз доказать, что тебе пофигу этот мир? Знаю, что не пофигу! Я видел, как ты радовалась дождю. Я стоял рядом, вы тогда в Херсоне с толпой оборванных поэтов пили что-то из бутылок странной формы. Что нашла свою сцену??? Многие не понимают твоей поэзии и твоих переживаний. Я видел и слышал тебя пару раз, но запомнил на всю жизнь! Люби, будь любима. Готов отпустить свои мечты. Завидую тому человеку которому ты досталась. Ответь на звонок. Всего на один звонок.Прости, я не смогу не приехать в гуляйполе, но обещаю, ты меня не заметишь. Люблю тебя, мечтаю о тебе! Каждый, кто смотрит на тебя и думает о пошлостях пожалеет об этом. Исскуство и ты - одно целое. Сцена и ты - одно целое. Любовь и красота - одно целое! Прости, за выплеск эмоций. прости и ответь. Я уже у твоих ног, что тебе еще нужно???
ZloeSolnce13.08.2009 11:26
Катрусь, дуже кльові фотки!! я у захваті від них)))
Al (Эл)13.08.2009 01:51
Позитив полнейший. И радует глаз.))
Руденька12.08.2009 18:24
Я вважаю фарбам у м.Гуляйполі варто дати шанс долучитися до тіла Самсон... Вони цього прагнуть, як свідчать фотографії..
вони цього залуговують, як заслуговує Катерина вражати нас фарбованими літерами на еротично голому папері =)
ох хотіла б я бути пензликом ;)
cамсон.к.12.08.2009 14:19
сподіваюсь на вашу підтримку) від алкотрешу мені теж буде важко відмовитись)
slipa12.08.2009 13:25
Експромт чудова штука. Сподіваюсь я не проморгаю вільний мікрофон промінявши його на вільний алкотреш і матиму змогу вочевидь пересвідчитись у вашій різноплановості ще й як поета. "Поетичний бодіарт" я не проморгаю точно, оскільки за останні 3 роки такого прецеденту ще не було.
Ів ван Ко12.08.2009 13:14
Ідейно.
Особливо із «долоньками» на тілі.
ТА й сама модель…Такими грудьми на будь-яку амбразуру на соромно!:) (це першої фото на сам перед стосується)
самсон к.12.08.2009 13:09
дякую, дякую, вам, slipa.)))) взагалі фотки робилися за одну годину. рішення прийняла брати участь хвилин за 5. поки мені все подобається, шо буде на барикадах, уявляю, але не зовсім чітко. Сваровски як конкурентку не розцінюю, бо вона дійсно неперевершена модель і моя подруга) звісно мені хочеться, як будь якій жінці, бути най, най, най від усіх. Тому ми зараз з Алінкою підтримуємо одна одну.
Мистецтво, в будь якому прояві, повинно залишатися мистецтвом. Шоу має тривати і це мене захоплює. Маю надію, що зможу здивувати гостей фестивалю виступом на вільному мікрофоні.)
slipa12.08.2009 12:57
Залишити вашу персону без уваги було можливо але важко. Задом до нас повертатись не треба - задовільнив і перед. Про філейні частини було всього лиш побажання яке не слід розцінювати як вимогу.
Vano Kruger12.08.2009 12:52
класні фотки! просто афіґєть! ;->>>
самсон к.12.08.2009 12:45
я не так добре вас знаю, щоб cміливо повернутися до вас задом! дякую за увагу до моєї персони)
slipa12.08.2009 12:24
Ми провели нараду і одноголосно постановили затвердити Катерину Самсон для участі в якості моделі в конкурсі "Поетичний бодіарт". Всі небхідні дані для участі у такому відповідальному заході у конкурсантки наявні: сіські відповідної форми і розміру, в наявності гарне дівоче тіло, темперамент і почуття прекрасного. Жалко не має змоги оцінити філейні частини конкурсантки.
садист12.08.2009 12:17
сука, ты мне все нервы вытрепала!!!!! харе фестивалить!
зайцев12.08.2009 10:01
тепер наші системи фільтрів будуть улітати. Лице фірми! Чи не лице? менеджери у офісі перестали працювати. цілую ручки. чекаємо на роботі!
yaroslav12.08.2009 00:23
veselis’ poka. krasa tu moya obnaglev6aya. ya ryadom! slezu za kazdum vzdohom!
Він11.08.2009 23:52
якби був жінкою, хотів би бути такою як ВОНА...але.але:)..Шокує.Вражає.
Барсучьок11.08.2009 23:38
Я хочу її розмальовувати на Гуляйполі! Ей, оргі, як записатися? Я віршик для цього напишу! Запишить мене в поети!
German Bergman11.08.2009 23:24
Дерзко!Красиво!Вызывающе!
P.S.красивая грудь!
mайк11.08.2009 22:21
смешная и позитивная)
helgie11.08.2009 17:35
абасрацца

Ім’я

Коментар

Введіть код,
зображений на малюнку

ОСТАННІ НОВИНИ

Мистецтво | Національний круглий стіл

Віра, релігія | Національний круглий стіл

Екологія | Національний круглий стіл

ДеЦе? | Медицина здорової громади | Парафіївка

ДеЦе? | Затоплене село | Бакота

Щастя як мета | Національний круглий стіл

ДеЦе? | Смітити заборонено | Канів

ДеЦе? | Село і гроші | Сергіївка

Мова | Національний круглий стіл

ДеЦе? | Місто-Парк | Хотин

ДеЦе? | Шериф з Волині | Мирогоща

ДеЦе? | Яблуневий шлях | Северинівка

Історія | Національний круглий стіл

ДеЦе? | Катамаран замість маршрутки | Радісний сад

ДеЦе? | Рожеве море | Сиваш

ДеЦе? | Самі собі пожежники | Космач

Культура діалогу | Національний круглий стіл

Трансформація української національної ідеї

Трансформація національної ідеї

Президентський клуб: Підсумки

Всі права застережені.

© 2008 Мистецьке об'єднання «ОsтаNNя Барикада»