НОВИНИ

Реєстраційний збір

16.08.2009 16:00



Доводимо до відома шанувальників фестивалю "День незалежності з Махном".

 

На фестивалі буде здійснюватись реєстраційний збір.

 

Отже:

 

50 грн. - надає право відвідувати усі денні акції і концерт.

 

80 грн. - "Нічний гість" має право на встановлення намету на території стадіону, відвідувати денні акції плюс право вільного входу на закриту нічну програму.


 


КОМЕНТАРІ

ггггг20.08.2009 01:04
Донецьке дівчатко,


жывтоне чочо.
Донецьке дівчатко19.08.2009 20:22
ггггг, такому бидлу, як ти, тільки літературно-андерграундні фести відвідувать! ))) Справді, чотирма літерами на *уй відсилати - це велике вміння )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ггггг19.08.2009 19:17
Донецьке дівчатко,

gtfo.
демченко19.08.2009 18:16
ні сцать!!!
Донецьке дівчатко19.08.2009 15:57
Ось і відгукнулось бидло! ))))""кротяче" бидло " - сміюсь у обличчя..., чи його в тебе немає?(принаймні на голові))))))))))
ггггг19.08.2009 00:11
Євгенія.

я регулярно туди їзжу. це вже є традиція, і обов"язкова програма на ДН. і місце зустрічи з друзями, з якими я рідко бачусь. по духу - фест витриманий, по програмі і комфорту - деградує. це як любити футбольний клуб і ненавидіти команду, тренера, власника клубу у цей період часу.
якась дурна реакція у фанатів фесту на критику.


Донецьке дівчатко, нацики - лайно, а донецьке апасне "кротяче" бидло - аллес гут? фе.
Донецьке дівчатко18.08.2009 17:43
Фест загалом непоганий, подобається літ.частина (хоча часом дуже неприємно слухати ШЕДЕВРИ сучасної літератури, які складаються лише з матюків), за Театр-19 взагалі велика подяка, чекаю з нетерпінням. Проте інколи здається, що барикада змінює свій анархістський характер на нациківський, шкода...Менше політики! Мистецтво і свобода - аполітичні!!! ))
Євгенія18.08.2009 13:01
особисто для ГГГГГ
в мене виникло бажання умовити організаторів пропустити Вас безкоштовно на виступ півнів і ТІЛЬКИ! а далі, їдьте собі додому на чистий унітаз та гарячий душ, тільки не треба себе приносити в жертву заради нашого фесту, і псувати настрій всім тим, хто з задоволенням їде на цікаву і неординарну ДВОДЕННУ програму. Це ж питання смаку, якщо я ненавиджу морозиво, то я не висмикую його з рота всіх перехожих і не тусуюсь на сайті виробника морозива з претензіями до складу, смаку, цін, та технології виробництва, Я просто морозиво НЕ КУПУЮ І НЕ ЇМ! а не кричу на кожному кроці, що то лайно! мабуть якби я це робила, то Ви б сказали, що я псих! то ж і Ви цього не робіть. І взагалі, якщо Ви, шановний, вважаєте фестиваль лайном, то чого ж він у Вас викликає стільки зацікавлень?
оля17.08.2009 23:06
хтось мені казав , щзо будуть гайдамаки, а от прочитала програму і трохїи засмутилася(((((((ну впринципі, я думаю, все буде класно!!!бо минулого року-це було щось)))))))))))а ціни-ну вибачте, ви що думаєте, що організувати фест це 2-3 тисячі, сумніваюся, тому готова заплатити з радістю))))))
Дарина17.08.2009 16:54
Для п...ливих коментаторів....
ДН з Махном - це круто. Була і знову їду. На глямурні канцерти їдьте на Мандан))))- Зара дофіга різних фестів, які набагато дорожчі. Ціни божескі, ви в 100 разів більше пробухаєте. А організаторам подібних подій - низький вклін, що не дають заїржавіти, сидячи вдома.
Сашко17.08.2009 15:51
Друзья, а есть где то программу по времени посмотреть, фотографии с места ? Где и как обосновываться ? А то в первый раз собираюсь приехать, и кроме чем название города больше информации н езнаю..
ггггг17.08.2009 14:58
ггггг! ось ще один айпі.

по-перше "А нам і нашим друзям не заважайте відпочивати!" - шоза маятня? фестиваль не робиться для остбар фемелі.

по-друге - не треба бути кухарем, шоп пойняти шо страва лайно. це я, кагебе, намікаю, давайте без аргумєнтов №1.

по-третє. з нижческазаного багато правди в тому, що саме тим хто приїдуть, а не місцевим, і не організаторам і учасникам(якім є де, пардон, нормально посрать, помитись і теде), не вистачає мінімальних удобств. в цьому році, я розумію, буде теж саме? п"ять біодючєк, яких, по традіції привезуть в неділю опівдні, і три краніка на стадіоні і колонка за стадіо?

по-четверте, нема вже бажання казати про програму фестиваля, бо вже всьо майже готово.

так, от сєбя - музика - звичайно, "Півні", і скачав "Свободу" - теж непогано. все інше уг.
"тєатр 19" - нема слов... вам нєймьотса слава старих "Шешор", коли вони привозили "Дах"? рєбята, це ж були Карпати вночі і театр "Дах", а не, блядь, лайно з вулиці Красіна.

поети-пєйсатєлі - взагалі ніхрєна цікавого. сподівався, що хоч буде Манцевіч - ан нєт!.. вся таже стара туса остбарська і около остбарська. як ви кажете "друзі".

ще одно, ото тільки за "Півнів" мені вісімдесятник не жалко. я альтруіст.
sashko_nedoniy14.08.2009 17:18
Звісно в організаторів паранойя, коли одна і та сама людина(з одного ай-пі під 7 ніками!) постійно заходить і постійно пише,що не подобаються гурти і не подобається реєстраційний збір. Вкотре нагадуємо: Програма складена така, яка нам подобається! Не хочете-шукайте інше місце для відпочинку.Не гадьте тут! Щодо реєстраційного збору-він НАДТО МАЛЕНЬКИЙ! Він покриває лише 5-7 відсотків бюджету фесту. Все решта-на Останній Барикаді та її друзях. Якщо подобається халява-будь ласка, в інше місце! А то можна подумати хтось не платить за проїзд в поїзді чи за їжу в кафе. Остання Барикада ставить дуже помірний реєстраційний збір з огляду на реальний економічний стан. Але хто взагалі хоче халяви-шукайте! Ви знайдете! Халявщик завжди знайде халяву. А нам і нашим друзям не заважайте відпочивати!
zoger14.08.2009 12:52
Схоже, що в организаторів паранойя. Якщо вас критикують, то не треба шукати тут масонську змову, як Ратушняк. Значить, є за що криткувати. Турбують високі для молоді ціни, є багато інших питань. Людям багато чого у вас не подобається, то поважайте їх критику, а не зліться на неї.
sashko_nedoniy14.08.2009 01:03
От думаю..ну, ті хто хочуть запитати щось по організації фесту чи якусь додаткову інфу по програмі-тут все зрозуміло. Ті,що хочуть щось запропонувати -теж зрозуміло.У цих двох категорій людей є інтерес до фесту і вони приходять сюди за інформацією. А от люди(чи може одна людина під різними ніками), яки приходять сюди писати гадості про фест...От їм(чи йому) не ліньки? Це ж треба не полінуватися, залізти на сайт . написати комент, який поганий фест. яка погана програма. ну і т.п. Чого, питається7 Не подобається-ну шукай якусь іншу розвагу. Нє...Тут щось посерйозніше.Комусь такі фест сильно допік. І допекло зокрема ,що він успішний . веселий і незалежний.Ну,тоді і зліться далі! А нам-своє робить!
Вія14.08.2009 00:25
А не буде так, як в минулому році, шо на анархічному фестивалі нацистиБони побили за анархістські футболки анархістку з Сум та хлопця аж з Челябинську?

Серйозно, буде хтось дивитися, щоби бони знов не хайляли та не бичили на ска-панків?
Олексій13.08.2009 02:53
«С.К.А.Й» - посередні, але послухати під настрій можна.
«Ot Vinta» - сенс в піснях - відсутній
«ТопорОркестра» - не знайом
«Бремстокер» - останнім часом нічого, крім переспівок Квестпістолз і іншої лажи від них не чутно
«SVOБОДА» - оці цікаві, якщо б ще не матюкалися взагалі полюбив би їх =)
«Кука та банда» - не знайом
«Мертвий Півень» - почув вперше минулого року. взагалі не зачепили. крім приспівів з двох-трьох слів нічого і не запамяталося
«Собаки в космосі»- веселі, музичка прикольна, але тексти явно розраховані на людей, не обтяжених інтeлектом
«Лос-Колорадос» - не знайомий
«Крапка» - не знайомий
«ТаРута» - чув від друзів негативні відгуки

театри я і в Харкові бачив.

Літературна частина - "на манеже все те же", в нас в Харкові постійно їх всіх чую та бачу на різних заходах, ще і на інших фестах все вони ж. Та і взагалі наша сучасна "поезія" особливо не радує, але це вже окрема справа. На щастя, серед нерозкручених зараз поетів багато дійсно талановитих.

нема мені за що віддавати вам 80 гривень. А минулого року мене ваш фест зацікавив і сподобався. Цьогорічний не викликає ніякого зацікавлення, тільки згадки про минулорічний.

До речі, ми ще минулого року сильно проорали з моменту: фест типу "анархічний", а його спонсує народний депутат )) Видно, ми таки дійсно з вами по-різному сприймаємо анархію )
А коменти по типу "...або у когось завдання коментить спеціально проти фесту." дуже нагадують наші політичні ток-шоу.. НЕ опускайтеся до їх рівня, будь ласка
артист11.08.2009 19:48
Де ці білети будуть продаватися о котрій годині початок фесту к котрій годині їхати киянам ? Чи можна буде десь там намети напрокат узяти, щоб менший вантаж з собою тягти? Ціни порівняно дешеві та я незнаю чого чекати від цього фесту? Звичайно можна погодитися, що з анархічним присмаком фестиваль повинен коштувати дешевше, тогорічний ПроРок вхідна ціна 10грн на два дні (для усіх) а склад груп які приїхали виступити на той фест був набагато сильніший!
Поїду просто щоб відпочити та відсвяткувати День Незалежності з людьми які близькі по духу:)

Доречі що це за нічна програми що буде там цікавого? що різниця між білетами 30 грн 0_о
Льоша "Свобода"10.08.2009 23:52
Ольця, а за обід в кабаку ти платиш чи теж на дурняк хочеш? А хто тобі повинен тобі БЕЗКОШТОВНИЙ фестиваль робити? Чому чуваки повинні за власний кошт привозити сцену,гурти , уйму всякої всячини? Вонни тобі що, винні? Туалети і душ минулого року також вони привозили. Це все тобі хтось повинен робити надурняк? За твої очі? Враження, що одне з двох: або жаба давить, або у когось завдання коментить спеціально проти фесту.
sashko_nedoniy10.08.2009 17:00
Для всіх,хто не вміє читати :):) доведеться нагадати: за ручку ніхто нікого не тягне на фест. з поганим настроєм тим більше не варто їхати відпочивати. Для всіх, для кого 50-80 грв. задорого(!!!) чи хто принципово звик лише до халяви-обирайте собі інший фест за вашим смаком та настроєм. А це сайт для тих, хто хоче і вміє веселитися разом. До зустрічі на Барикадах! :)
ssb10.08.2009 15:51
Трохи більше, ніж сподівались, але то нічого. Єдинє, що, імхо, неправильно - два типи квитків. Краще було б три, як минулого року: день, деньніч і деньнічнамет
Ольця10.08.2009 15:28
Фестивалі мають бути безкоштовними!І справа зовсім не у жлобстві чи якихось потугах організаторів-це їх діло!А у самому сенсі фесту,який просто втрачається!І де ж той дух і свобода,за яким їдуть любителі Гуляйполя?!А ось вона, за 80 грн!Може ці кошти для когось і не кошти, але для фестивального люду,так,це сума,яку можна пропити,проїсти і витратити на купу корисніших речей!Якшо згадати теж Артполе за 100 грн, так то тиждень життя,вода,душі,туалети,охорона,я вже мовчу про музику,арти і майстер класи!Або той самий Свірж(якшо забути його ляп і кінець),так то рівень виконавців і організації!А що ж маємо на місці свободи і анархії - так анархія за 80 грн!Парадокс!І хоча фестивальних гуляйпольський люд поїде,бо то їхнє,і ті душі їм не так вже й важливі,головне дух!Це ганьба організаторам за їхні загони і 80 грн!
Тарас10.08.2009 14:03
Вы, вибачаюсь, зовсым сопляки чи 80 грн. заробити собы не можете?
Якшо руки з дупи то ходіть на відкриті муніцепальні концерти на площу Леніна, на розі Карла Маркса)))
От вам і буде кайф.
Тетяна09.08.2009 22:56
Може й буде дехто,
хто не забув Батькiвщини на чужинi.
а саме гурт SVОБОДА
www.myspace.com/svobodamusic
зараз ведемо перемови...
Kraz09.08.2009 18:25
В принципі, ціни не дуже кусаються.. Вважаю, що скиглять тільки ті. хто хтів би ці гроші пробухати, а не нормально відпочити. Єдине шо прошу від організаторів, це зробити шось схоже на душ... бо відмиватися від пилюки під краником, в якому навіть ноги нормально не можна - розцінюю як зайвий садизм...
А так. чекайте, буду і в цьому році:)
sashko_nedoniy07.08.2009 16:24
Прикольна дискусія!:):).
1. Кожна праця мала б оплачуватися(і інтелектуальна зокрема). Тож , кому подобається совок, ностальгуйте за СРСР!
2. Реєстраційний збір покриває приблизно 5-7 відсотків від бюджету фестивалю. Тому радше це справа принципу(бо кожна праця має оплачуватися) і засіб для відсепаровування геть неадекватної публіки.
3. За право «пошвендяти» по Сільмашу, до речі, Остання Барикада перераховує щорічно по 20 000 до місцевого бюджету (не кажучи про інші відрахування). Це, свідчить швидше, про нерозуміння місцевою владою користі від фестивалю(реклама, туризм, інвестиції та інш.) на їхній території(бо на інших територіях місцева влада навпаки намагається сприяти (в тому числі і матеріально) фестивалям), але факт є фактом.
4. Реєстраційний збір є НЕАДЕКВАТНО МАЛИЙ. Неадекватно малий щодо витрат та якісного наповнення фесту. Один лише квиток наприклад на виставу харківського «театру 19» міг би коштувати стільки. А тут в цю суму входить якісний дводенний концерт, перформенси, кінопоказ (не кажучи вже про охорону, туалети і т.п. сервіс). Але Барикада розуміє,що її аудиторія поки що не надто заможна, тому свідомо ставить реєстраційний збір досить помірним.
5. Щодо пилюки на стадіоні та спеки-абсолютна правда! Звісно легше і комфортніше було б організувати фестиваль десь на Правобережжі (зокрема на Прикарпатті). Там є більше розуміння від місцевої влади та населення. Зрештою там набагато комфортніші природні умови. Але…… Якщо не ми , то хто? «Остання Барикада» -ідеалістична структура, спрямована на розвиток української україномовної культури. Ніхто інший не робить на південному Сході такого якісного і потужного заходу, і це факт. Хоча кожного року в Барикаді йде внутрішня дискусія щодо зміни місця для фестивалю. Бо Барикада проводить літературно-мистецькі заходи в різних куточках України. Але ніде не йде так важко як в Гуляйполі. Це правда. Навіть дискусія тут це засвідчує, що «халявні настрої» набагато потужніші в цьому регіоні, аніж на Правобережжі. Але… Якщо не ми, то хто?
6. Ну, і останнє. Ми ж нікому не нав’язуємося, і за ручку не тягнемо. Хто хоче якісного звуку, забойних гуртів, сучасної поезії та веселої атмосфери-ласкаво просимо на фестиваль «День Незалежності з Махном» ! А хто не хоче-ну, то не йдіть! Чого скиглити? Оберіть собі захід на свій смак . Демократія –це ж право вибору. Обирайте! А ми тим часом будемо веселитися! :)
Harald07.08.2009 16:24
Не такі вже й монуменальні ціни. Від халяви треба відвикати. Тут я Донія підтримую. Але пилюки бажано щоб було менше, Махновка права.
Bilchenia06.08.2009 09:46
От читаю, читаю... Людям дорого 50 гр. віддати. Втім, якби їх пустили на халяву, пропили б 150. Це зветься жлобство.
І ще. З приводу того, що крім Скай та От вінта все інше лажа... Люди а ви взагалі знайомі з музикою? Бо складається враження, що виконавців знаєте на рівні Козловського:(
Тобто "Мертвий півень" вам вже не такий? "Собаки в космосі" вже не музика? «Хамерман знищує віруси» - теж лажа? «Бремстокер» - попса?

Блін, аж смішно. І бл..ь противно через жлобство:( Таке відчуття, що всі патріоти тільки на кухні, а підтримати музику і літературу копійкою (до того ж невеликою) дуже важко.
КИНО05.08.2009 17:50
ціни норм, Мда.. я з тобою згоден, повна лажа, минулого разу фліт був, і дуб ші здуб, і ще парочка гуртів кульних) а в загалі шось тут все нациками пахне) запросили б парочку банд з росії таких як Монгол Шуудан, і була б справді АНАРХІЯ, а так....
мда..05.08.2009 10:19
ну дешевше нiж свiрж (400грн), але за ЩО!?!?!??!? Там можно було хоч би Чубая послухати,а тут "Тебе це може вбити....."

Скай та От Вiнта - остальне взагаля лажа.....
bagnet04.08.2009 18:37
шо патриоты, наляклыся? привыкли к халяве. слабо собственным карманом свою культуру поддержать.
Льоша04.08.2009 15:05
фест зкомерціонізувався. тьху. виконавці - більшість лажа.

Ім’я

Коментар

Введіть код,
зображений на малюнку

ОСТАННІ НОВИНИ

Мистецтво | Національний круглий стіл

Віра, релігія | Національний круглий стіл

Екологія | Національний круглий стіл

ДеЦе? | Медицина здорової громади | Парафіївка

ДеЦе? | Затоплене село | Бакота

Щастя як мета | Національний круглий стіл

ДеЦе? | Смітити заборонено | Канів

ДеЦе? | Село і гроші | Сергіївка

Мова | Національний круглий стіл

ДеЦе? | Місто-Парк | Хотин

ДеЦе? | Шериф з Волині | Мирогоща

ДеЦе? | Яблуневий шлях | Северинівка

Історія | Національний круглий стіл

ДеЦе? | Катамаран замість маршрутки | Радісний сад

ДеЦе? | Рожеве море | Сиваш

ДеЦе? | Самі собі пожежники | Космач

Культура діалогу | Національний круглий стіл

Трансформація української національної ідеї

Трансформація національної ідеї

Президентський клуб: Підсумки

Всі права застережені.

© 2008 Мистецьке об'єднання «ОsтаNNя Барикада»